Wat is de Balkumse Kwis?

De Balkumse Kwis is een evenement tussen Kerst en Nieuwjaar waarin zelfgevormde teams in een race tegen de klok een X-aantal vragen moeten beantwoorden. Denk aan algemene kennisvragen, wetenswaardigheden, vragen over sport, politiek, cultuur, natuur, muziek en aan simpel puzzelen. De Kwis bestaat uit een aantal thuis-vragen (die voor een groot deel over Berlicum en Middelrode gaan), een buiten opdracht, een foto opdracht en een opdracht op een geheime locatie. Alle hulpmiddelen mogen daarbij worden ingezet.

Tijdens de Balkumse Kwis kan iedereen zijn kennis en kunde laten zien. Je vormt een team waarin zoveel mogelijk verschillende kwaliteiten vertegenwoordigd zijn. Jong en oud, technisch en theoretisch, wiskundig en taalkundig, praktisch en creatief etc. Je bouwt je eigen huiskamer om tot ‘crisiscentrum’ en maakt er een oergezellige avond van!

De 4e editie van de Balkumse Kwis vindt plaats op vrijdag 29 december 2017. De prijsuitreiking en feestavond vinden plaats op zaterdag 6 januari 2018.

Schrijf je hier in voor de 2017 editie!